Franske finesser hos H&M

Get the festival look!

 

1

 

Festivaltiden er ved at være inde, og i den anledning, skal tasken snart pakkes med tilhørende festival-outfits. Jeg har ovenfor sammensat tre outfits, som jeg med glæde selv ville iføre mig, under festivalspladsens (forhåbentligt) skinnende sol! Outfittet til venstre må siges at være af ægte festival ånd, med slidte denim shorts og en løs top, men selvom det er set før, så synes jeg det holder fuldt ud! Midterste outfit er i en lidt anden boldgade med det charmerede og uskyldige look, som specielt blomsterkransen giver, hvilket jeg synes er utrolig fint! Til sidst er outfittet til højre, som er en smule mere hip end de to andre, hvilket bestemt hitter for tiden – så giv den gas med bling og lir og rund af med et par sneaks, så går du ikke galt! Held og lykke med pakning af festivaltasken – jeg ønsker jer alle nogle gode festivaldage!

1) Hat fra Asos 2) Solbriller fra Aldo 3) Top fra Nelly 4) Shorts fra Topshop 5) Neglelak fra Essie 6) Sko fra Nelly 7) Blomsterkrans fra Asos 8) Solbriller fra Aldo 9) Kjole fra Monki 10) Neglelak fra Essie 11) Sandaler fra Asos 12) Halskæde fra Blond asseccories 13)  Solbriller fra Zalando 14) Crop top fra River Island 15) Nederdel fra Monki 16) Neglelak fra Essie 17) Sneakers fra Jeffrey Campbell.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Franske finesser hos H&M