Black details

Maison Martin Margiela for H&M

I midten af sidste uge udkom H&M’s nye kollektion lanceret af det franske modehus Maison Martin Margiela, en kollektion som har været længe ventet. Kollektionen udkom, og er stadig at købe, i 3 udvalgte H&M butikker, samt på deres hjemmeside www.hm.com/dk. Samarbejdet med dette brand har resulteret i en af de mest hypede og vilde kollektioner som H&M har kunne præsentere deres kunder for, da stilen må siges at være noget speciel. De nye styles er blevet mødt med meget forskellige holdninger, men samtidig er udvalgte items blevet revet væk på absolut ingen tid! En af disse items er blandt andet The candy clutch , som har været meget populær, hvis man kigger rundt på diverse blogs og som var udsolgt allerede samme dag som lanceringen. Maison Martin Margiela har sit fokuspunkt på de maskuline former, dog med et yderst feminint finish, hvilket tydeligt skinner igennem i også denne kollektion, med oversize jakker, bukser og blazere.

Jeg var selv på udkig på lanceringsdagen og her er lidt billeder derfra. Personligt er jeg ret vild med den tætsiddende bodystocking! Hvad mener i?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black details