Malene Birger ss13

Best of beauty

Når det kommer til beautyprodukter og make-up, må jeg siges at være pige med stort p og derfor har jeg samlet lidt af mine yndlings produkter til jer her. 

1

2

Produkterne ovenfor er alle at finde i min hjemmesamling og er udvalgt blandt meget andet, da netop disse er mine absolutte favoritter! Som i nok kan se er Clinique mit yndlingsmærke, når det kommer til både ansigtspleje og selve ansigts make-uppen. Dette skyldes, at jeg førhen har prøvet serier fra blandt andet Tromborg og Ole henriksen, men har været langt mere tilfreds med Clinique efter tilfældigt at have prøvet det. Serien som jeg bruger er en 3-trins serie for hudtype 2, hvorefter jeg supplerer med en enten dagcreme eller natcreme. Serien fås i flere varianter, alt efter hudtypen, og kan klart anbefales! Noget andet som kan anbefales er læbestifter fra MAC, som jeg må sige, er de hidtil bedste jeg prøvet. Farven holder virkelig godt og er samtidig meget gennemtrængende, hvilket jeg synes er et vigtigt kriterium for en god læbestift. Jeg synes personligt selv, at det er nyttigt at bruge en lipliner inden læbestiften og til det er Sephora’s en god kandidat.

Jeg håber at i har kunne finde inspiration til jeres beautylap blandt mine favoritter! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malene Birger ss13